magnify
Home Posts tagged "Clean-MailboxDatabase"
formats

Clean-MailboxDatabase disconnected mailbox

Exchange Server üzerinde ( 2007 – 2010 ) sildiğiniz bir mailbox varsayılan ayarları değiştirmediğiniz taktirde 30 gün boyunca mailbox database’ i içerisinde saklanır . Eğer bir mailbox sildiniz ve bunu tekrar bağlamak istiyorsanız ( sildikten sonra 30 gün içerisinde ) yapmanız gereken eylem disconnected mailbox bölümüne gelmek ve bu mailbox ı bulup bunu tekrar connect etmek olacaktır. Ancak sildiğiniz

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
Clean-MailboxDatabase disconnected mailbox için yorumlar kapalı  comments 
© Hakan UZUNER - MCT- MVP - RD
credit